"Haal altijd het beste uit jezelf. Al zijn het maar kleine dingen, ook die leveren mooie resultaten op."

Najima Ettalhaoui, Teamleider Kwaliteit, Coordinatie en Service

Saamhorigheid vind ik een mooi fenomeen. Het vervagen van de grenzen tussen mensen en het bieden van alternatieven is toch geweldig? Of het nou direct is door vrijwilligerswerk of indirect door een schenking, jezelf inzetten voor de maatschappij brengt mooie inzichten met zich mee.

Iedereen op één lijn

Voel ik saamhorigheid binnen Nederlandse Loterij? Als ik onze reclames hoor of onze producten in de winkel zie staan, dan krijg ik wel een "wij-gevoel". We zijn een grote organisatie met kleine teams die allemaal de doelstellingen van de organisatie nastreven. Dat vind ik mooi. Ik heb vertrouwen in mijn team en mijn team ook in mij. Dat zorgt voor een prettige werksfeer waarbij iedereen op één lijn zit.

Natuurlijk richten wij ons allemaal op het gelukkig, gezond en sportief maken van Nederland. Dat is onze algemene visie en daar sta ik dan ook volledig achter. Ik kijk stiekem wel verder dan dat. Voor mijn team, voor mijn teamleden en voor mijzelf heb ik natuurlijk ook een bepaald doel voor ogen. Ik zie graag resultaat en kijk er dan ook naar uit om de doelen die wij onszelf gesteld hebben te behalen.

Doorgroeien door middel van feedback en teamspirit

Het nastreven van persoonlijke doelen geeft mij ook een gevoel van saamhorigheid. Doordat wij hier een open werksfeer hebben, durven wij elkaar feedback te geven. Daar leer ik van. Begin dit jaar ben ik doorgegroeid naar Teamleider. Een bijzondere situatie omdat ik eerst onderdeel van het team was en nu stuur ik het aan. Een hele andere tak van sport natuurlijk. Mede dankzij de steun van mijn teamleden verliep de omschakeling soepel. De positieve reacties die ik van hen heb ontvangen, maken mij sterker als teamleider.

Voor mij is het altijd belangrijk geweest om het beste uit jezelf te halen. Ik ben dan ook een grote voorstander van doorpakken. Van gewoon doen en proactief aan de slag. Al zijn het maar kleine dingen, ook dat levert mooie resultaten op. Bestaande werkwijzen kunnen worden aangescherpt, knelpunten worden opgelost en kansen kunnen benut worden. Zolang je maar een keer start, dan wordt het daarna vanzelf groots.

Wil jij, net als Najima, een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.