"Customer Intelligence geeft ons de kans om te experimenteren met ideeën, communicatie en technologieën."

Leida Höhle, Campagne Management Coördinator

Het mooie aan sport is, is dat het even een moment is om jezelf te resetten. Een soort excuus om je hoofd leeg te maken en met niks anders bezig te zijn dan de oefeningen die je gaat doen. Dat ik met mijn werk bij Nederlandse Loterij bijdraag aan sport in de breedste zin van het woord, is een van de redenen waarom ik iedere ochtend weer met plezier naar mijn werk ga.

Commercie versus missie

Hoe je het ook wendt of keert, we hebben te maken met een commercieel product. Goede communicatie met onze klanten is belangrijk voor het behalen van onze commerciële doelen. We willen nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten behouden. Tegelijkertijd hebben wij een maatschappelijke missie en moeten wij ervoor zorgen dat het spelen van onze spellen op een verantwoorde manier verloopt. Een interessante uitdaging.

Op de goede weg door sterke samenwerking

Het vinden van de juiste balans tussen commercie en maatschappij, dat is mijn doel als Campagne Management Coördinator. Wij staan hierbij niet meer in de kinderschoenen, maar er zijn nog een heleboel stappen die wij moeten doorlopen. Een niet te stoppen proces, waarbij de bewegende markt continu nieuwe inzichten en uitdagingen op ons pad brengt. Voor mij is dit dan ook een speelveld waar ik mij graag in bevind. Ik ben niet op zoek naar een gespreid bed, nieuwe dingen leren is voor mij een belangrijk aspect binnen mijn baan.

Customer Intelligence is een vakgebied waarbij misschien niet altijd alles in een keer lukt, het geeft ons wel de kans om te experimenteren met ideeën, communicatiemomenten en technologieën. Onze afdeling bestaat eigenlijk uit verschillende kleine afdelingen met ieder zijn eigen expertise. Doordat wij veel met elkaar sparren, komen wij altijd samen tot een oplossing.

Een goede band met collega's is heel typerend Nederlandse Loterij, samenwerken is een belangrijk speerpunt. Voor mij ook. Zonder leuke collega's is het voor mij lastig om mij thuis te voelen op mijn werk. Je kunt niet overal even goed in zijn, je hebt anderen nodig. Wat dat betreft ben ik een echte teamplayer.

Wil jij, net als Leida, een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.