"Weinig winkelspelers beseffen welke positieve bijdrage zij leveren aan de Nederlandse samenleving."

Dennis Ippel, Trade Marketeer

Als je werkt voor een bedrijf met zo'n duidelijke visie als Nederlandse Loterij, dan ben je je heel bewust van waar je het voor doet. Het is interessant dat je door middel van je dagelijkse werk, dingen voor andere mensen mogelijk maakt. Denk aan de bijdrage aan de sport en de goede doelen. Je hebt als medewerker dus direct een positieve invloed op de samenleving.

Werken aan bewustzijn

Het klinkt misschien als iets ongrijpbaars. Iets dat weggelegd is voor alleen topsporters. Maar net als in de sport heb je ook met Trade Marketing vaak maar één kans om te winnen. En in dat moment moet je het doen, het gaan waarmaken. Je hebt er hard naar toegewerkt, alles voor gegeven en welke strategie je ook kiest, het blijft een momentopname. In iedere tak van sport. En in iedere markt. Ik ga graag voor het hoogst haalbare.

Als Trade Marketeer zorg ik voor de juiste doorvertaling van onze visie naar Retail. Per merk wil ik laten zien waar het merk voor staat, zodat ook de speler in de winkel gaat beseffen waar hij of zij het eigenlijk voor doet. Ik denk dat weinig winkelspelers doorhebben welke positieve bijdrage zij leveren aan de Nederlandse samenleving door het spelen van onze spellen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, dan zie ik dat zeker als een overwinning.

Tijd voor de volgende stap

Het sterk wegzetten van onze producten vraagt om een goede samenwerking met de gehele keten binnen Retail. We moeten de juiste merken en de juiste producten, op het juiste moment onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroepen. Dat is een weg die we met Trade Marketing zijn ingeslagen en dat gaat steeds beter. Als er straks een aantal dingen goed bij elkaar samen komen, dan kunnen we bouwen aan weer een volgende stap. Dit hangt trouwens een-op-een samen met mijn persoonlijke doel. Ik kijk er naar uit om mij dit jaar door te ontwikkelen tot een allround vakvolwassen Trade Marketeer.

Wil jij, net als Dennis, een bijdrage leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland? Kom bij ons werken. Samen maken wij Nederlandse Loterij.